Synchroon zorggroep

Naast het lidmaatschap van de brancheorganisaties voor pedicures ben ik ook aangesloten bij Synchroon Zorggroep. Synchroon is de ketenzorgorganisatie in de regio Uden-Veghel. Deze ketenzorggroep is een samenwerkingsverband van zorgspecialisten met als doel om patiënten met een chronische ziekte de best mogelijk zorg te bieden: van goede kwaliteit, efficiënt georganiseerd en dichtbij huis.

Ik vind het belangrijk om actief betrokken te zijn bij deze initiatieven. Want zorgverlening komt het beste tot zijn recht wanneer er optimale afstemming is tussen alle partijen die aan een chronisch patiënt zorg verlenen. Grote zorgverzekeraars zoals CZ en VGZ vinden het ook belangrijk dat de pedicure in dit soort samenwerkingsverbanden betrokken is. Zo worden de kosten voor het onderzoek in de behandeling vergoed door deze verzekeraars.

Samenwerkingsverband Polotherapeuten

Vanwege mijn focus op kwaliteit en registratie in het register heb ik ook een samenwerkingsverband met 3 Polotherapeuten in de omgeving Boekel:

De samenwerking met deze therapeuten heeft voordelen voor u als cliënt! Hierdoor is de connectie met de zorgverzekeraar automatisch geregeld en heeft u geen papierwinkel. Dankzij onze samenwerking kan ik u beter van dienst zijn. De podotherapeut bepaalt de medische classificatie van de diabeet. Hij besteedt de medische pedicure behandeling uit aan enkel geselecteerde medische pedicures.