Pedicure

Uw voeten hebben verzorging nodig. Verzorging, die ze bij mij kunnen krijgen.

De gemiddelde mens zet zo’n 8000 stappen per dag, toch krijgen de voeten niet de aandacht die ze verdienen. Slechts een kwart van de Nederlanders laat hun voeten regelmatig behandelen door een pedicure.

Eigenlijk zou iedere voet zich moeten laten verwennen met een pedicure behandeling. Toch zijn er een aantal doelgroepen waarvan de voeten extra aandacht nodig hebben. Denk hierbij aan de voeten van mensen die beroepshalve veel lopen, sporters, reumapatiënten of diabetici. Iedereen kan bij mij terecht, ook de voeten die extra verzorging nodig hebben. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld de zogenaamde risicovoeten of voeten die oncologische voetverzorging nodig hebben. Uiteraard beschik ik over de nodige certificaten.

Als pedicure verzorg ik uw voeten en behandel ik bijvoorbeeld kwalen zoals likdoorns (eksterogen), kloven, ingegroeide nagels en schimmelnagels. Klik op één van de kwalen om er meer over te lezen en informatie te krijgen over de behandeling. Maar ik ben ook bevoegd om een sreening uit te voeren voor de SIMM’s classificatie.

U weet zeker dat u de juiste zorg krijgt. Mijn kwaliteit wordt gegarandeerd doordat ik ben aangesloten bij ProVoet en sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor de pedicure. Daarnaast ben ik aangesloten bij zorggroep Synchroon. Heeft u geen pedicure behandeling nodig, maar wilt u uw voeten gewoon een keer lekker in het zonnetje zetten? Dan is cosmetische voetverzorging het proberen zeker waard! Heeft u last van kalknagels wilt u daarom niet in open schoenen lopen? Hiervoor heb ik een geweldige oplossing.

Benieuwd geworden naar mijn behandelingen? Wilt u ook uw voeten de aandacht geven die ze verdienen? Neem dan contact met me op!

Meer pedicure:

Likdoorns
Kloven
LCN-Pedique
Schimmelnagels
Ingegroeide teennagels
Cosmetische voetverzorging
Medisch Pedicure